Obavijest o Ljetnoj školi !

Novosti
Poštovani ravnatelji/ravnateljice i voditeljice Županijskih stručnih vijeća, želim vas obavijestiti da će se i ovogodišnja Ljetna škola za odgajatelje u učeničkim domovima održati u virtualnom okruženju kao dvodnevni skup 2. i 3. rujna 2021. godine.

Tema stručnoga skupa je, prema Katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje –  Razvijanje socijalnih vještina učenika u učeničkim domovima, a temeljit će se na online predavanjima i radionicama. Stručni skup bit će objavljen 24. kolovoza na http://ettaedu.azoo.hr, a program i poveznicu za sudjelovanje  dobit će voditelji ŽSV-a 30. kolovoza, te će je proslijediti kolegama.

Sudjelovanje na skupu bit će moguće isključivo prijavom na poveznici pomoću skole.hr identiteta na Adobe Connect platformi.

Pozivam vas na suradnju, uputite poziv kolegama odgajateljima, stručnim suradnicima i ravnateljima da se uključe svojim primjerima dobre prakse u odgojno-obrazovnom radu u učeničkim domovima.

Molim vas da priloge pošaljete do 20. srpnja 2021., a nakon analize pristiglih radova bit čete obaviješteni o izboru primjera dobre prakse za Ljetnu školu.

Vezano za temu, poželjni su prilozi koji pridonose razvijanju socijalnih vještina učenika neophodnih za život/suživot u društvenoj zajednici i socijalizaciju. Poželjni su i primjeri  provođenja preventivnih programa.

Miljenka Galić
Miljenka Galić, dipl. ped.
Viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge u srednjim školama i odgajatelje u učeničkim domovima
Agencija za odgoj i obrazovanje

Donje Svetice 38
Telefon: 01/2785 027
E-adresa:  miljenka.galic@azoo.hr

Tagovi objave:

Podjeli ovu objavu :