Održana edukacija iz ciklusa edukacija ” Marketing i komunikacija na društvenim mrežama”

Novosti
Nastavljamo dalje sa ciklusom edukacija, ovaj puta smo slušali edukaciju pod nazivom "Marketing i komunikacija na društvenim mrežama" u sklopu projekta "Šutnja nije zlato-knjigom i razgovorom do rješenja".

Edukacija se održala 13.-17. 6.2022. u online okruženju. Voditelji edukacije su Ivana Dunđer i Ante Jozinović, gdje su nam kroz četverodnevno druženje približili što je zapravo marketing društvenih mreža.

U aktivnostima na edukaciji sudjelovali su zaposlenici/ili članovi organizacije nositelja projekta Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske i partnerskih organizacija Udruga POZOR! i Pučko otvoreno učilište “Dr. Ante Starčević” Gospić. Marketing na društvenim mrežama je danas gotovo neizostavan dio komunikacijske strategije te na taj način možemo bolje predstaviti naš rad publici i samim time privući veću zainteresiranost za organizaciju.

Kroz edukaciju voditelji su sudionicima na konkretnim primjerima dali sugestije kako poboljšati i bolje prilagoditi sadržaj na društvenim mrežama, te su nam pokazali neke od alata za bolje korištenje i snalaženje na društvenim mreža.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”.

Tagovi objave:

Podjeli ovu objavu :